Reacties van klanten

Lieve Sandra,
Wat ben ik het toeval of de voorzienigheid dankbaar dat ik jou ooit online gevonden heb. Niet alleen heb je me geholpen te leren, inzichten te ontdekken en mezelf te veranderen waardoor ik weer gelukkig werd. Ook heb je al zoveel vrouwen die ik jouw adviezen ook gunde, troost, liefde, steun en medeleven gegeven. Je bent een echte schat van zeer grote waarde in het leven van heel veel mensen! Plaats deze tekst maar bij je reviews alsjeblieft.
Duizend knuffels,

Susan G. (69)

Ik heb een aardige controlekamer. Die mag gewoon meedoen in zo’n sessie maar die kijkt, luistert en heeft voor de verandering eens niet de regie.

Judith

Therapie leek mij vaag en onzinnig. Ik los mijn eigen problemen op. Nu ben ik blij dat ik toch de stap zette naar hulp. Sandra laat mij een breder perspectief zien. Daardoor voel ik mij rustiger, ik begrijp beter waar mijn gedrag vandaan komt. Ik heb nu de ruimte om daadwerkelijk iets aan mijn situatie te veranderen.

Cees

Sandra’s kracht? Tijdens een sessie loopt ze mee langs de diepste dalen om me vervolgens te laten klimmen op de hoogste wolken. Vervolgens ga ik met twee benen op de grond weer de deur uit. Na jaren in de overleefmodus te hebben geleefd en de hobbels op mijn weg te hebben genegeerd ben ik mezelf verloren. Sandra reikt mij de handvaten om mezelf terug te vinden. Dit doet ze op een ontzettend prettige manier. Met een lach en een traan leert ze mij om mijn emoties en problemen te herkennen en ermee om te gaan. En om verschillende kwesties anders te bekijken waardoor ik er minder last van heb. Ik kom weer tot mezelf. Een sessie bij Sandra voelt voor mij meer als een uitje dan als therapie. Ik ga me er alleen maar beter van voelen!

Kyrhan

Van moeten naar willen, wat een gamechanger is dat! Van ‘het niet meer zien zitten’ naar zin hebben 😊

Josh (18)

Als je jarenlang moet dealen met teveel live-events en daardoor jezelf zó vergeet dat het fysiek pijn doet, kan Sandra helpen binnenin een plekje vrij te maken voor jezelf en leert ze je dat plekje te beschermen.
#pijnweg #beterinvel #veeldank.

Merel (44)

Ik had hoofdpijn, nekklachten, stramme spieren, volgens mijn dokter alle tekenen van stress. Eerlijk gezegd herkende ik dat wel. Ik bleek een erg pessimistische kijk te hebben op de werkelijkheid. Opmerkelijk was hoe snel ik van richting kon veranderen met behulp van bepaalde tikken op mijn lijf. Hoe het werkt, weet ik niet, maar dát het werkt, daar ben ik een levend voorbeeld van.

Frans T.

Ik ging in therapie omdat ik graag wilde afvallen. Ik had gehoord dat hypnotherapie mij daarbij kon helpen. Tijdens de intake bleek al snel dat mijn hulpvraag heel anders was. Ik leerde hoe ik mijzelf kon veranderen, dat ik zelf óók verantwoordelijk ben. Deze veranderingen helpen met het kwijtraken van die overtollige kilo’s.

Rita

Ik ben iemand die graag alleen is. Vooral op mijn werk verliep samenwerking soms best stroef. Ik leerde bij Sandra dat mijn gedachten over anderen niet altijd kloppen. Ik bleek in mijn verleden toch wel vaak te zijn teleurgesteld.
Nu ik dat weet, zie ik dat er ook mensen zijn die ik wel kan vertrouwen. Ik durf daardoor meer contact te leggen, ook met mijn collega’s.

Michiel (40)

Vertrouwd, veilig, rust en een goed gevoel. Soms zelfs euforisch. Handvatten voor een probleem of om oud zeer een plekje te kunnen geven. Het gaf mij kracht waar ik nog steeds op kan teren.

Josephine (53)